Tiimi

sairaanhoitaja

Susanna Hanhineva​

Susanna Hanhineva on koulutukseltaan sisätautien ja kirurgian sairaanhoitaja. Hänellä on vuosien työkokemus esteettisistä hoidoista. Susanna on toiminut vastuuhoitajana esteettisiä hoitoja tarjoavissa yrityksissä. Hänellä on vankka kokemus esteettisistä hoidoista, joihin hän on kouluttautunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Yleislääkäri

Olga Skakunova

Vuodesta 2003 alkaen olen toiminut Suomessa yleislääkärinä. Erittäin arvokasta työkokemusta minulle on kertynyt suomalaisissa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Olen toiminut päivystävänä lääkärinä mm. Jorvin, Peijaksen ja Malmin sairaaloissa sekä Helsingin lastenklinikalla. Olen myös työskennellyt yksityisessä lääkärikeskuksessa Mehiläisessä ja Porvoon kaupungin työterveyshuollossa. Päivystin myös Murtumapoliklinikkalla. Vuodesta 2013 alkaen olen työskennellyt yksityisessä lääkärikeskuksessa Medfin yleis- ja työterveyslääkärinä. 

Vuodesta 2013 olen poistanut satoja luomia radiofrekvenssiveitsellä. Seuraavat toimenpiteet teen melkein joka päivä: haavan ompelu ja hoito, absessin avaaminen, nivelpunktio ja injektiot, kirurginen luomen poisto, PAD-näytteen ottaminen, luomen poisto RF: laiteella. 

Olen perehtynyt päihdealaan (alkoholi), kirjoitan ajokorttitodistukset mm. Ajo-oikeusasioissa.

 

 

Jukka Lyytinen
neurologian erikoislääkäri vuodesta 2007

Jukka Lyytinen

Teen vuosien kokemuksella lääketieteellisiä botuliinihoitoja mm. migreeniin, bruksismiin eli hampaiden narskutteluun ja liikahikoiluun.Olen aloittanut vuonna 2021 esteettiset botuliinihoidot sekä väkäslanka- ja täyteainehoidot Medical Clinic Luxin Helsingin toimipisteessä. Vastaanotollani kuuntelen ja kohtaan asiakkaani aidosti läsnäolevana ja pyrin löytämään asiakaslähtöisen ratkaisun. Teen työni tarkkuudella yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

 
 
 
Helena Westerholm
terveydenhoitaja / sairaanhoitaja

Helena Westerholm

Olen sairaanhoitaja ja erikoistunut terveydenhoitajaksi. Vuosia työskennellyt sairaanhoitajana lastenosastoilla ym. Terveydenhoitajana äitiys-, lasten- ja kouluterveydenhuollossa vierähti vuosia. Esteettistä työtä tein n 3 v muun hoitotyön ohessa ja sittemmin päätoimisena. Viimeisen 5 vuoden aikana toimin myös injektiokouluttajana . Olen erittäin innostunut eteenkin erilaisista pistoshoidoista ja ihmisläheisestä työstäni.

Uudistamme kotisivuja. Päivitämme puuttuvien tiimiläisten tietoja mahdollisimman pian. Päivitetty 12.6.2024.