Tiimi

Susanna Hanhineva
sairaanhoitaja

Susanna Hanhineva​

Susanna Hanhineva on koulutukseltaan sisätautien ja kirurgian sairaanhoitaja. Hänellä on vuosien työkokemus esteettisistä hoidoista. Susanna on toiminut vastuuhoitajana esteettisiä hoitoja tarjoavissa yrityksissä. Hänellä on vankka kokemus esteettisistä hoidoista, joihin hän on kouluttautunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Heli Broberg
Terveydenhoitaja - sairaanhoitaja

Heli Broberg​​

Heli on toiminut sairaanhoitajana 20 vuotta ja vajaa vuosi sitten erikoistunut esteettisiin hoitoihin.

Heli tekee pistoshoitojen lisäksi myös monipuolisesti laser-hoitoja.

Anni Seiskari
ErikoisLääkäri

Anni Seiskari

Anni Seiskari toimii Lääkäriklinikka Luxin vastuulääkärinä. Yleislääketieteen erikoislääkäri Anni on kouluttautunut monipuolisesti lääketieteen saralla ja hänellä on yli vuosikymmenen kokemus alalta. Anni kouluttautuu jatkuvasti lisää sekä itselleen uusiin lääketieteen suuntauksiin, että vahvistaen osaamistaan ja tietämystään jatkokoulutuksilla.

Topi Huuskonen
Lääkäri

Topi Huuskonen

Kirurgiaan erikoistuva Topi Huuskosen aloitti tammikuussa 2019 Medical Clinic Luxissa.

Topi on kouluttautunut muun muassa Helsingin ja Tampereen klinikalla, sekä Saksassa Zimmerin tehtaalla. Näiden lisäksi hän on ollut plastiikkakirurgi Tiia Tammen ohjauksessa Tallinnassa muiden töiden ja opintojensa ohella.

Anna Siren-Hakala
Yleislääkäri

Anna Siren Hakala

Yleislääkäri Anna Siren Hakalalla on vankka kokemus päivystyslääkärin työstä sekä Yleislääkärin kirurgisista pientoimenpiteistä kuten luomenpoistoista sekä julkisella- että yksityisellä puolella.

Patricia Ström
sairaanhoitaja

Patricia Ström

Olen akutologiaan erikoistunut sairaanhoitaja. Työkokemusta löytyy mm. päivystyksestä ja nyt olen kouluttautunut tekemään myös esteettisiä hoitoja.
Minun vastaanotolleni voit tulla Helsingin toimipisteelle.

Henna Peltonen
Erikoislääkäri

Henna Peltonen

Henna Peltosella on kokemusta työterveyshuollossa yritysten vastuutyöterveyslääkärinä toimimisesta. Työterveystyön rinnalla hän tekee myös sairasvastaanottotyötä, ja siihen liittyen nivelinjektioita ja pienkirurgisina toimenpiteinä ihomuutosten poistoja.

Hennalla on työkokemusta myös sisätaudeilta, neurologialta, psykiatrialta sekä perusterveydenhuollossa toimimisesta.

Esteettisiin hoitoihin kouluttautumisen hän on aloittanut vuonna 2020.

Nina Ruoppa Paananen
yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Nina Ruoppa Paananen

 

Ninalla on paljon kokemusta mm. päivystystyöstä sekä pienkirurgisista toimenpiteistä perusterveydenhuollosta. Esteettisten hoitojen lisäksi Nina työskentelee päivystyksessä ja terveyskeskuksessa sekä yleislääkärinä että hallinnon tehtävissä.

 

 

Olga Skakunova
Yleislääkäri

Olga Skakunova

Vuodesta 2003 alkaen olen toiminut Suomessa yleislääkärinä. Erittäin arvokasta työkokemusta minulle on kertynyt suomalaisissa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Olen toiminut päivystävänä lääkärinä mm. Jorvin, Peijaksen ja Malmin sairaaloissa sekä Helsingin lastenklinikalla. Olen myös työskennellyt yksityisessä lääkärikeskuksessa Mehiläisessä ja Porvoon kaupungin työterveyshuollossa. Päivystin myös Murtumapoliklinikkalla. Vuodesta 2013 alkaen olen työskennellyt yksityisessä lääkärikeskuksessa Medfin yleis- ja työterveyslääkärinä. 

Vuodesta 2013 olen poistanut satoja luomia radiofrekvenssiveitsellä. Seuraavat toimenpiteet teen melkein joka päivä: haavan ompelu ja hoito, absessin avaaminen, nivelpunktio ja injektiot, kirurginen luomen poisto, PAD-näytteen ottaminen, luomen poisto RF: laiteella. 

Olen perehtynyt päihdealaan (alkoholi), kirjoitan ajokorttitodistukset mm. Ajo-oikeusasioissa.

 

 

Jukka Lyytinen
neurologian erikoislääkäri vuodesta 2007

Jukka Lyytinen

Teen vuosien kokemuksella lääketieteellisiä botuliinihoitoja mm. migreeniin, bruksismiin eli hampaiden narskutteluun ja liikahikoiluun.Olen aloittanut vuonna 2021 esteettiset botuliinihoidot sekä väkäslanka- ja täyteainehoidot Medical Clinic Luxin Helsingin toimipisteessä. Vastaanotollani kuuntelen ja kohtaan asiakkaani aidosti läsnäolevana ja pyrin löytämään asiakaslähtöisen ratkaisun. Teen työni tarkkuudella yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

 
 
 
Helena Westerholm
terveydenhoitaja / sairaanhoitaja

Helena Westerholm

Olen sairaanhoitaja ja erikoistunut terveydenhoitajaksi. Vuosia työskennellyt sairaanhoitajana lastenosastoilla ym. Terveydenhoitajana äitiys-, lasten- ja kouluterveydenhuollossa vierähti vuosia. Esteettistä työtä tein n 3 v muun hoitotyön ohessa ja sittemmin päätoimisena. Viimeisen 5 vuoden aikana toimin myös injektiokouluttajana . Olen erittäin innostunut eteenkin erilaisista pistoshoidoista ja ihmisläheisestä työstäni.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

Varaa aikasi esteettiseen hoitoon!