Tiimi

Susanna Hanhineva
sairaanhoitaja

Susanna Hanhineva​

Susanna Hanhineva on koulutukseltaan sisätautien ja kirurgian sairaanhoitaja. Hänellä on vuosien työkokemus esteettisistä hoidoista. Susanna on toiminut vastuuhoitajana esteettisiä hoitoja tarjoavissa yrityksissä. Hänellä on vankka kokemus esteettisistä hoidoista, joihin hän on kouluttautunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Heli Broberg
Terveydenhoitaja - sairaanhoitaja

Heli Broberg​​

Heli on toiminut sairaanhoitajana 20 vuotta ja vajaa vuosi sitten erikoistunut esteettisiin hoitoihin.

Heli tekee pistoshoitojen lisäksi myös monipuolisesti laser-hoitoja.

Anni Seiskari
ErikoisLääkäri

Anni Seiskari

Anni Seiskari toimii Lääkäriklinikka Luxin vastuulääkärinä. Yleislääketieteen erikoislääkäri Anni on kouluttautunut monipuolisesti lääketieteen saralla ja hänellä on yli vuosikymmenen kokemus alalta. Anni kouluttautuu jatkuvasti lisää sekä itselleen uusiin lääketieteen suuntauksiin, että vahvistaen osaamistaan ja tietämystään jatkokoulutuksilla.

Topi Huuskonen
Lääkäri

Topi Huuskonen

Kirurgiaan erikoistuva Topi Huuskosen aloitti tammikuussa 2019 Medical Clinic Luxissa.

Topi on kouluttautunut muun muassa Helsingin ja Tampereen klinikalla, sekä Saksassa Zimmerin tehtaalla. Näiden lisäksi hän on ollut plastiikkakirurgi Tiia Tammen ohjauksessa Tallinnassa muiden töiden ja opintojensa ohella.

Anna Siren-Hakala
Yleislääkäri

Anna Siren-Hakala

Yleislääkäri Anna-Siren Hakalalla on vankka kokemus päivystyslääkärin työstä sekä Yleislääkärin kirurgisista pientoimenpiteistä kuten luomenpoistoista sekä julkisella- että yksityisellä puolella.
Veera Niskanen
Lääkäri

Veera Niskanen

Veera Niskanen on yleislääkäri ja työskennellyt useita vuosia työterveyshuollossa sekä kuntoutuksen parissa. Erikoisosaamiseen kuuluvat akupunktio sekä elintapalääketiede. Veera on myös koulutettu personal trainer, ravinto- ja äitiysvalmentaja ja fitnessvalmentaja.

Veera työskentelee alkuun pääasiassa Helsingissä, mutta tulossa on päiviä myös Kouvolaan.

Henna Peltonen
Erikoislääkäri

Henna Peltonen

Henna Peltosella on kokemusta työterveyshuollossa yritysten vastuutyöterveyslääkärinä toimimisesta. Työterveystyön rinnalla hän tekee myös sairasvastaanottotyötä, ja siihen liittyen nivelinjektioita ja pienkirurgisina toimenpiteinä ihomuutosten poistoja.

Hennalla on työkokemusta myös sisätaudeilta, neurologialta, psykiatrialta sekä perusterveydenhuollossa toimimisesta.

Esteettisiin hoitoihin kouluttautumisen hän on aloittanut vuonna 2020.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

Varaa aikasi esteettiseen hoitoon!