Z Fill-kombo eli yhdistelmähoidot

Z fill-kombo eli yhdistelmähoidot

Tiesitkö, että voit samalla vastaanottokäynnillä ottaa sekä botox-hoidon että täyteainehoidon? Voit yhdistää esimerkiksi huulten täytön otsan botuliinihoidon kanssa.

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia tai vaihtoehtoisesti useampaa täyteainetta.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

 • Polypeel-combo, sisältää: Happokuorinnan + 1 alueen botoxhoidon. 229€

  Happokuorinta aktivoi kollageenin muodostusta ihossa. Vähentää marraskeden kuolleita ihosoluja, lisää paikallista verenkiertoa, tehostaa ravinnon saantia vähentää ihon rasvaisuutta. Lisää hyaluronihapon, kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä elvyttää solujen uusiutumista. Tämän lisäksi toimii ikääntymistä vastaan ja kirkastaa ihoa

 • Refresh-combo sisältää: 1 alueen botuliinihoito + 1ml Z Fill Refresh täyteainetta 349€

  Sisältää 1 alueen botuliinihoito sekä 1ml Refresh täyteainetta. Z Fill refresh2 käytetään kasvojen, kaulan, kaulalinjan, kämmenselkien mesoterapiaan. Geeli on valmistettu erittäin tiiviistä hyaluronihaposta ja glyseriinistä, joka on luonnollinen kosteuttaja. Biologisesti tehokas hyaluronihappo, joka on rikastettu täydentävällä ainesosalla, tuo iholle pitkäkestoista kosteutta. Se ylläpitää hyaluronihappoa, jota iho menettää iän myötä. Samanaikaisesti glyseriini sitoo vettä ja kosteuttaa ihoa useita kuukausia. Hoidon tuloksena iho on kimmoisampi ja näkyvät ikääntymisen merkit ovat vähentyneet.

 • Combohoito sisältää: 1ml Z Fill Contour täyteainetta + 1 alueen botoxhoidon 448€

  Sisältää 1 alueen botox + 1ml Z Fill contour2 joka on ristisidoksinen hyaluronihappo joka silottaa niin pinnallisia kuin keskisyviä juonteita tuoden pitkäkestoista kosteutta. Z Fill contour2 voidaan käyttää myös huulten rajan korostamiseen tai lisäämään huulten volyymia. Lopputuloksena harmoniset ja houkuttelevat huulet. Hinta alkaen 448€.

 • Deep-combo 1ml Z Fill Deep tayteaine + 1 alueen botoxhoidon 399€

  Sisältää 1 alueen botox + Z Fill deep2 joka on geeli, ihon syvähoitoon. Erittäin ristisidoksinen hyaluronihappo ylläpitää väsyneen ihon kosteutta ja elastisuutta. Z Fill deep2 sopii korjaamaan keskisyviä ja syviä uurteita, juonteita ja tiivistyneitä ihoalueita. Se on ideaalinen myös kohentamaan kasvojen linjoja ja lisäämään volyymia. Erityisen hyvän viskoelastisen koostumuksensa ansiosta geeli voidaan injektoida ohuella neulalla helposti ja tarkasti. Kosmeettinen vaikutus on välitön ja kestää jopa vuoden.

 • Strong Deep-combo, Sisältää 1 alueen botoxhoidon + 2ml Z Fill Deep täyteainetta 550€

  Z Fill deep2 joka on geeli, ihon syvähoitoon. Erittäin ristisidoksinen hyaluronihappo ylläpitää väsyneen ihon kosteutta ja elastisuutta. Z Fill deep2 sopii korjaamaan keskisyviä ja syviä uurteita, juonteita ja tiivistyneitä ihoalueita. Se on ideaalinen myös kohentamaan kasvojen linjoja ja lisäämään volyymia. Erityisen hyvän viskoelastisen koostumuksensa ansiosta geeli voidaan injektoida ohuella neulalla helposti ja tarkasti. Kosmeettinen vaikutus on välitön ja kestää jopa vuoden.

 • Kyynelura + botox-combo sisältää 1 alueen botox + 1ml täyteainetta kyyneluriin. 510€

  Kyyneluria voidaan hoitaa korjaamalla ura täyteaineella. Kun silmänalusiho täyteläistyy, kuoppasilmäisyys katoaa eivätkä pintasuonetkaan enää sinerrä ihon läpi.

 • Yhden henkilön SUPER Strong - combo sisältää 2ml Z Fill Deep täyteainetta + 2 yhden alueen botoxhoitoa 660€

  Z Fill deep2 Geeli, ihon syvähoitoon, on erittäin ristisidoksinen hyaluronihappo ylläpitää väsyneen ihon kosteutta ja elastisuutta. Z Fill deep2 sopii korjaamaan keskisyviä ja syviä uurteita, juonteita ja tiivistyneitä ihoalueita. Se on ideaalinen myös kohentamaan kasvojen linjoja ja lisäämään volyymia. Erityisen hyvän viskoelastisen koostumuksensa ansiosta geeli voidaan injektoida ohuella neulalla helposti ja tarkasti. Kosmeettinen vaikutus on välitön ja kestää jopa vuoden.

 • Annin ehteyttävä combo. Sisältää 20 mesolankaa + 1 alueen botoxhoidon 349€

  Innovatiivinen tapa kohottaa kasvoja ja muotoilla kehoa. Mesolangat ovat steriilejä ja biohajoavia lankoja, jotka asetetaan ihon alle injektiomenetelmällä. Langat stimuloivat ihoa edistäen ihon omaa kollageenituotantoa. Käsitellyn alueen verenkierto vilkastuu, joka parantaa kudoksen hapen ja ravinteiden saantia. Ihosta tulee heleämpi ja kiinteämpi.

 • Strong Contour-combo sisältää: 2ml Z Fill Contour täyteainetta + 1 alueen botoxhoidon 529€

  Z Fill contour2 joka on ristisidoksinen hyaluronihappo joka silottaa niin pinnallisia kuin keskisyviä juonteita tuoden pitkäkestoista kosteutta. Z Fill contour2 voidaan käyttää myös huulten rajan korostamiseen tai lisäämään huulten volyymia. Lopputuloksena harmoniset ja houkuttelevat huulet.

 • Friends Contour Combo Sisältää 2ml Z Fill Contour täyteainetta + 2 yhden alueen botoxhoitoa 599€

  Z Fill contour2 joka on ristisidoksinen hyaluronihappo joka silottaa niin pinnallisia kuin keskisyviä juonteita tuoden pitkäkestoista kosteutta. Z Fill contour2 voidaan käyttää myös huulten rajan korostamiseen tai lisäämään huulten volyymia. Lopputuloksena harmoniset ja houkuttelevat huulet.

 • YLÄKASVO-COMBO, Sisältää 1ml Teosyal Redensity II & Z Fill Deep 2, 1ml täyteaineet. 599€

  Saat huippuedullisen kyyneluratäytön (lääkäritoimenpide) sekä poskipäiden muotoilun.

 • KESKIKASVO-COMBO, Sisältää 1ml Z Fill Deep & 1ml Z Fill Contour 398€

  Poskien muotoiluun & nasolabiaalien täyttöön

 • ALAKASVO-COMBO 299€

  Sisältää 1ml Z Fill Contour täyteainetta sekä yhden alueen botuliinihoidon. Hinta alkaen 299,00€ pyydä yksilöity tarjous.

 • Mikroneulaus Combo 259€

  Sisältää 1 ml Z Fill Refersh täyteainetta mirkoneulaamalla sekä Polypeel happokuorinnan

 • Kosteuttava Refersh Combo 279€

  Sisältää 1ml Z Fill Refresh täyteainetta injektoituna ihon alle sekä PolyPeel happokuorinnan

 • Mesocombohoito 498€

  Sisältää 10kpl mesolankoja ja hyaluronihapon 1ml. Hinta alkaen 498,00€

 • Elvyttävä Combo 299€

  Sisältää 1ml Z Fill Contour täyteaineen sekä PolyPeel happokuorinnan. Hinta alkaen 299,00€

 • Kalkkuna - Sandwich-hoito 650€

  Kalkkuna - Sandwichin = täyteainehoito poskiin kolmessa syvyydessä sisältää Z Fill Deep, Z Fill Contour sekä Z Fill Refresh ruiskeet. Sandwich-tekniikalla hoidamme useita kudosten kerroksia ja näin ollen tulos on tasainen ja pitkäkestoinen.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

Varaa aikasi Z-fill-kombo eli yhdistelähoitoon!