Sunekos®

Sunekos

Jos et ole Botox®: n fani tai haluat täydellisen luonnollisen, nuorekkaan ilmeen, sinun on todellakin kokeiltava Sunekosia® – hyvin erilaista ruiskeena annettavaa hoitoa.

Toisin kuin muut injektoitavat lääkkeet, joista olet ehkä kuullut tai kokeillut, Sunekos® on suunniteltu erityisesti uudistamaan ihosolujasi, joten se paitsi vähentää dramaattisesti ikääntymisen merkkejä, mutta tulokset näyttävät täysin luonnollisilta, ja ihosi jää sileäksi, kosteutetuksi, ja hehkuvaksi.

Hoito on erittäin monipuolinen ja se voi auttaa ryppyjen ja kevyiden juonteiden, ihon sävyn menetyksen, aknen arpeutumisen, auringon vaurioiden ja silmien alueen hoidossa.
Sitä voidaan käyttää lähes kauttaaltaan kehollesi.

Sunekos® on injektoitava hoito. Samoin kuin jotkut täyteaineet (esim.Juvederm® ja TEOSYAL️®), Sunekos® sisältää hyaluronihappoa, joka keventää ihon hienoisia juonteita.

Se mikä tekee Sunekosista® erikoisen, on aminohappojen runsasmäärä tuotteessa.

Tämä ainutlaatuinen kaava vähentää dramaattisesti ikääntymisen merkkejä ja jättää samalla luonnollisen, nuorekkaan ulkonäön.

 • SUNEKOS PERUSHOITO 1 alk. 230€

  SUNEKOS PERUSHOITO 1 ampulli hyaluronihappoa. Sisältää yhden ampullin hyaluronihappoa

 • SUNEKOS SARJAHOITO OTSAN HOITOON alk. 587€

  Sisältää 3 hoitokertaa. Sunekos otsan sarjahoito sisältää 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein.

 • SUNEKOS SARJAHOITO KÄSIEN HOITOON alk. 587€

  Sunekos käsien sarjahoito sisältää 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein. Hinta alkaen 587,00€

 • SUNEKOS SARJAHOITO TUMMIEN SILMÄN YMPÄRYSTEN HOITOON alk. 587€

  Sisältää 3 hoitokertaa. Sunekos tummien silmän ympärysten sarjahoito sisältää 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein.

 • SUNEKOS PERUSSARJAHOITO alk. 782€

  sisältää 4 hoitokertaa. Hinta alkaen Sunekos perusarjahoito sisältää 4 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein. Hoito on tehokas kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien hoitoon.

 • SUNEKOS SARJAHOITO RYPPYJEN JA KEVYIDEN JUONTEIDEN HOITOON alk. 782€

  Sisältää 4 hoitokertaa. Sunekos perusarjahoito sisältää 1 ampullin SUNEKOS 1200 hyaluronihappoa sekä 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

Varaa aikasi Sunekos® hoitoon!