PRP hoidot

PRP plasmahoidot

PRP-hoitosarja kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pintaryppyjä. Iho kirkastuu ja heleytyy. Pienet arvet vaalenevat. Myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy.

Lisätehoa PRP-hoitoon saadaan yhdistämällä plasmaan hyaluronihappogeeliä.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Oulu, Kouvola

 • PRP hoito alk. 299,00€

  Yksi putki

 • PRP hoito alk. 389,00€

  Kaksi putkea (riittää esim. koko hiuspohjan käsittelyyn)

 • PRP kolmen kerran sarjahoito alk. 695,00€

  PRP-hoitosarja kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pintaryppyjä. Iho kirkastuu ja heleytyy. Pienet arvet vaalenevat. Myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy. Lisätehoa PRP-hoitoon saadaan yhdistämällä plasmaan hyaluronihappogeeliä.

 • PRP hoito 4 toimenpidettä (1alue) alk. 890,00€

  PRP-hoitosarja kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pintaryppyjä. Iho kirkastuu ja heleytyy. Pienet arvet vaalenevat. Myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy. Lisätehoa PRP-hoitoon saadaan yhdistämällä plasmaan hyaluronihappogeeliä.

 • PRP hoito päänahkaan alk. 374,00€

  Plasmahoito sopii sekä miehille että naisille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä ja hiusten ohenemisesta. PRP-hoito pysäyttää hiustenlähdön. Se ei kuitenkaan kasvata uusia hiuksia täysin kaljuuntuneisiin kohtiin.

 • Tummien silmänalustenhoito alk. 299,00€
 • CellularMatrix PRP hoito alk. 474,00€

  CellularMatrix yhdistää synergistisesti HA: n ja A-PRP: n. Sisältää 2 ml luonnollista, ei-ristiinlinkitettyä HA: ta (Hyaluronihappoa) konsentraatiossa 20 mg / ml (40 mg yhteensä) tiksotrooppisen solu-erotusgeelin ja natriumsitraattikoostumusliuoksen lisäksi.

 • PRP YSTÄVÄKAMPPIS alk. 379,00€

  Vampyyrihoito eli plasmahoito on luonnollinen täyteainehoito, joka hoitaa ihoa sekä silottaa ryppyjä ja juonteita. Plasmahoidossa injektoidaan asiakkaan omasta verestä eroteltu verihiutaleilla rikastettu plasma valituille ongelma-alueille. PRP-hoidossa käytettävän plasman sisältämät kasvutekijät stimuloivat ihon uudistumista tehokkaasti.

 • Mikroneulaus+PRP omasoluhoito (kasvot, kaula) alk. 378,00€

  Mitä mikroneulaus tekee? kiinteyttää ja elvyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, kämmenselissä ja olkavarsissa häivyttää pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten silmänalusiho ja ylähuuli häivyttää arpia ja aknearpia häivyttää raskausarpia kiihdyttää hiustenkasvua tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen pienentää huokosten kokoa.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

Varaa aikasi PRP-hoitoon!