HIFU - VEITSETÖN KASVOJEN KOHOTUS

HIFU – VEITSETÖN KASVOJEN KOHOTUS

HIFU (High-intensity focused ultrasound) on tehokas hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman kirurgiaa. Kerralla voidaan hoitaa koko kasvot ja kaula tai yksittäisiä alueita esimerkiksi leukalinja. Hoidon kesto on alueesta riippuen 30-90 minuuttia. Hoitoaika sisältää alkukartoituksen, ihon puhdistuksen sekä varsinaisen hoidon.

Hoitoa varten ei tarvita puudutteita, eikä hoitoon sisälly perinteiseen kirurgiaan liittyviä riskejä. HIFU-hoito on hyvä vaihtoehto, kun haluat tuloksia ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Hoito on hyvin siedetty, vaikka hoidon aikana voi tuntua pistelyä ja kihelmöintiä. Iho voi punoittaa ja tuntua herkältä ja aralta noin viikon. Mustelmat ovat harvinaisia. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen.
Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä.

Jo yhdellä hoitokerralla voidaan saavuttaa tehokkaita tuloksia. Paras hoitotulos on kuitenkin nähtävissä vasta 2-3 kuukauden päästä hoidosta, joskus vielä myöhemminkin.

Hoidosta palautuu nopeasti. Hoidon jälkeen voi palata arkirutiinien pariin. Hoidon uusinta kertojen väli määräytyy aina yksilöllisesti. Tarvittaessa hoidon voi toistaa 3– 6 kuukauden päästä. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän yhden- kahden vuoden välein.

HIFU-hoidon vasta-aiheita ovat:

– sydämen tahdistin
– tulehdukset suussa tai hampaissa
– ihoa herkistävät lääkkeet esimerkiksi isotretinoniini (mm Roaccutane)
– tulehtunut tai rikkinäinen iho hoitoalueella
– aktiivisessa vaiheessa olevaa ruusufinni
– syöpäsairaudet
– kasvokirurgiset toimenpiteet edeltävän 12 kuukauden aikana
– epilepsia
– metalli kasvoissa
– raskaus ja imetys

Botuliini-pistosten jälkeen HIFU-hoito voidaan tehdä samalle alueella aikaisintaan kuukauden kuluttua. HIFU-hoitoa ei suositella tehtäväksi alueille, joille on otettu täyteaineita viimeisen vuoden aikana. HIFU-hoito kannattaakin ajoittaa ennen mahdollisia pistoshoitoja tai esim. mesolanka-hoitoja.

Meille voit tulla turvallisin mielin! Medical Clinic Luxin sairaanhoitajilla on vuosien kokemus erilaisista laitehoidoista kuten HIFU-hoidosta.

Varaa aika tästä!