Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

Palvelut ja hinnasto

Medical Clinic Lux tarjoaa esteettisten hoitojen tehokkaimmat
toimenpiteet ammattitaidolla.

Toimistomaksu esteettiset hoidot .................. 9,90€

Mesolangat & Mesoterapiahoidot

Injektointimenetelmällä asetettavat mesolangat ovat valmistettu ihon kanssa bioyhteensopivasta Polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä jo yli 30 vuoden ajan.

Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa, eivät lisää ihon paksuutta eli volyymia. Mesolangat mm. stimuloivat kollageenin sekä fibroblastien tuotantoa sekä lisäävät verenkiertoa hoidettavalla aluella tuoden happea ja ravinteita kudokseen. Mesolangoilla voidaan kohottaa koko kasvojen ja kaulan alueet, tai hoitaa yksittäisiä ongelmakohtia mm. kulmakarvojen kohotus, poskien nosto, leuanalusen kiinteytys ja kaulan kiinteytys.

Esteettiset hoidot Helsinki, Kouvola ja Kokkola.

HIFU-hoidot

HIFU (High-intensity focused ultrasound) on tehokas hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman kirurgiaa. Kerralla voidaan hoitaa koko kasvot ja kaula tai yksittäisiä alueita esimerkiksi leukalinja. Hoidon kesto on alueesta riippuen 30-90 minuuttia. Hoitoaika sisältää alkukartoituksen, ihon puhdistuksen sekä varsinaisen hoidon.

Hoitoa varten ei tarvita puudutteita, eikä hoitoon sisälly perinteiseen kirurgiaan liittyviä riskejä. HIFU-hoito on hyvä vaihtoehto, kun haluat tuloksia ilman kirurgisia toimenpiteitä. Muista tutustua hoidon ohjeisiin etukäteen. Tarvittaessa yhteys ennakkoon klinikalle. 

Hoito on hyvin siedetty, vaikka hoidon aikana voi tuntua pistelyä ja kihelmöintiä. Iho voi punoittaa ja tuntua herkältä ja aralta noin viikon. Mustelmat ovat harvinaisia. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen.
Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä.

Jo yhdellä hoitokerralla voidaan saavuttaa tehokkaita tuloksia. Paras hoitotulos on kuitenkin nähtävissä vasta 2-3 kuukauden päästä hoidosta, joskus vielä myöhemminkin.

Hoidosta palautuu nopeasti. Hoidon jälkeen voi palata arkirutiinien pariin. Hoidon uusinta kertojen väli määräytyy aina yksilöllisesti. Tarvittaessa hoidon voi toistaa 3– 6 kuukauden päästä. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän yhden- kahden vuoden välein. Lue lisää täältä!

Sunekos®

Jos et ole Botox®: n fani tai haluat täydellisen luonnollisen, nuorekkaan ilmeen, sinun on todellakin kokeiltava Sunekosia® – hyvin erilaista ruiskeena annettavaa hoitoa.

Toisin kuin muut injektoitavat lääkkeet, joista olet ehkä kuullut tai kokeillut, Sunekos® on suunniteltu erityisesti uudistamaan ihosolujasi, joten se paitsi vähentää dramaattisesti ikääntymisen merkkejä, mutta tulokset näyttävät täysin luonnollisilta, ja ihosi jää sileäksi, kosteutetuksi, ja hehkuvaksi.

Hoito on erittäin monipuolinen ja se voi auttaa ryppyjen ja kevyiden juonteiden, ihon sävyn menetyksen, aknen arpeutumisen, auringon vaurioiden ja silmien alueen hoidossa.

Sitä voidaan käyttää lähes kauttaaltaan kehollesi.

Sunekos® on injektoitava hoito. Samoin kuin jotkut täyteaineet (esim. Juvederm® ja TEOSYAL️®), Sunekos® sisältää hyaluronihappoa, joka keventää ihon hienoisia juonteita.

Se mikä tekee Sunekosista® erikoisen, on aminohappojen runsasmäärä tuotteessa.

Tämä ainutlaatuinen kaava vähentää dramaattisesti ikääntymisen merkkejä ja jättää samalla luonnollisen, nuorekkaan ulkonäön.

 • SUNEKOS PERUSHOITO 1 alk. 230€

  SUNEKOS PERUSHOITO 1 ampulli hyaluronihappoa. Sisältää yhden ampullin hyaluronihappoa

 • SUNEKOS SARJAHOITO OTSAN HOITOON alk. 587€

  Sisältää 3 hoitokertaa. Sunekos otsan sarjahoito sisältää 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein.

 • SUNEKOS SARJAHOITO KÄSIEN HOITOON alk. 587€

  Sunekos käsien sarjahoito sisältää 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein. Hinta alkaen 587,00€

 • SUNEKOS SARJAHOITO TUMMIEN SILMÄN YMPÄRYSTEN HOITOON alk. 587€

  Sisältää 3 hoitokertaa. Sunekos tummien silmän ympärysten sarjahoito sisältää 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein.

 • SUNEKOS PERUSSARJAHOITO alk. 782€

  sisältää 4 hoitokertaa. Hinta alkaen Sunekos perusarjahoito sisältää 4 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein. Hoito on tehokas kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien hoitoon.

 • SUNEKOS SARJAHOITO RYPPYJEN JA KEVYIDEN JUONTEIDEN HOITOON alk. 782€

  Sisältää 4 hoitokertaa. Sunekos perusarjahoito sisältää 1 ampullin SUNEKOS 1200 hyaluronihappoa sekä 3 ampullia SUNEKOS 200 hyaluronihappoa injektoituna n.2 viikon välein.

Konsultaatiot

Konsultaatiokäynnillä saa selville mitä toimenpiteellä voidaan saada aikaan.

Konsultaatiossa kerrotaan tarjolla olevista vaihtoehdoista.
Konsultaatiossa vastataan myös kaikkiin kysymyksiin. Meille on tärkeää, että mahdollinen asiakkaamme saa mahdollisimman paljon oikeaa tietoa hänelle suoritettavasta toimenpiteestä.

Rehellisyys on konsultaatioissamme avainsana, joka mahdollistaa realistiset odotukset toimenpiteen suhteen. Konsultaatiossa saamasi tieto auttaa sinua ymmärtämään eri vaihtoehdot ja tekemään oikeat valinnat.

Esteettiset hoidot Helsinki, Tampere, Kouvola

Kauneusillat

Oli kyseessä polttarit, pikkujoulut, syntymäpäivät tai Facebookin kauneusryhmäläisten kokoontuminen, järjestämme tarpeisiisi sopivat kauneusillat räätälöidysti.

Kauneusillat Helsinki, Tampere, Kouvola

Esteettiset hoidot Helsinki, Kokkola ja Kouvola

Varaa aikasi esteettisiin hoitoihin!